Меню

Категорії новин

З чого складається тютюн і курильні суміші


При використанні кальяну потрібно знати, з чого складаються курильні суміші і як їх роблять. Слід не завдати шкоди здоров'ю і знати, чим пригощати своїх гостей, особливо це стосується різних закладів.

СТВОРЕННЯ КУРИЛЬНИХ СУМІШЕЙ

Виробники для створення курильних сумішей використовують тютюновий лист. Його обов'язково потрібно подрібнювати і вимочувати. Чим довше тютюн знаходиться у воді, тим більше втрачає нікотину. Згодом тютюн опускають в цукровий сироп і фруктову стружку.

Також в субстанцію можна додати мед, різноманітні масла і патоку. Технологія створення певного сорту індивідуальна, тому тютюнові суміші можуть відрізнятися за смаком і насиченості.

ВИБІР ТЮТЮНУ ДЛЯ КАЛЬЯНУ

Тютюн, який призначається для куріння кальяну, має кілька видів, серед яких виділяються:

  • Массилия;
  • томбак;
  • Журк.

Muessel

Липкий тютюн виходить з використанні патоки, вона сприяє швидкому розкурюванням і появи різноманітних ароматів. У тютюн додаються різні ягоди і фрукти, трави і ароматизатори.

При створенні тютюну застосовують тільки чорні різновиди для високої міцності кальяну. При обробці кількість нікотину істотно знижується, відбувається випаровування шкідливих речовин. Tombak Даний сорт тютюну вважається справжньою класикою. Він відмінно підійде для цінителів кальяну, яким подобається початковий аромат без ароматизаторів. Однак тютюн володіє великим вмістом нікотину.

Jurak

Суміш складається з чорного тютюну і патоки, що надає смаку індивідуальність. Іноді в неї можуть додавати ароматичні масла і фруктові суміші.

СКЛАД ТЮТЮНУ ДЛЯ КАЛЬЯНУ

Всі види тютюну для кальяну включають в себе деякі інгредієнти, про які слід знати любителям вдихати ароматичні пари.

ПАТОКА

Патока сьогодні обов'язково використовується для створення курильних сумішей. Саме цукровий сироп дозволяє забезпечити щільність тютюну, надає солодкості. Такий вид суміші рівномірно нагрівається при палінні, ідеально балансує тютюнові та фруктові аромати, здатний підсилювати смакові відчуття при процесі куріння.

ГЛІЦЕРИН

Пари кальяну складаються з тютюнового диму і пари гліцерину. Гліцерин є безбарвною і щільною рідиною, яка при нагріванні активно випаровується і дарує густі пари високої щільності. Дані властивості речовини також використовують виробники електронних сигарет, де вміст гліцерину дуже висока. Речовина не приносить шкоди здоров'ю, запах і смак повністю відсутній. При курінні гліцерин просочує тютюнову суміш, вбирає його смакові якості, а потім передає у вигляді пари.

АРОМАТИЗАТОР

Ароматичні добавки надають смаку тютюну насиченість і яскравість. Найбільшою популярністю користуються полуничні ароматизатори, саме їх використовують більшість виробників.

Ароматизатори можуть бути штучними або натуральними. Для отримання натуральних речовин, спеціально обробляються трави і фрукти високими температурами. Штучні ароматизатори складаються з хімічних речовин. У більшості випадків для виготовлення курильної суміші використовують відразу декілька видів ароматизаторів для створення складної композиції.

КОНСЕРВАНТИ

Консерванти є в кожному сорті тютюну, але їх кількість мінімально. Саме від них залежить термін придатності тютюну.

БАРВНИКИ

Багато виробників вважають за краще створювати тютюнову продукцію без барвників, адже вони не несуть ніякої користі або сенсу.

ВИСНОВОК

Різновиди тютюну дуже різноманітні. Всі любителі палити кальян і насолоджуватися смаком і ароматом можуть вибирати будь-які суміші, які відповідають смаковим уподобанням і матеріальним становищем. Але варто завжди пам'ятати, що куріння тютюну в будь-якому випадку не може бути абсолютно безпечним для здоров'я.

Замовити зворотній дзвінок





Дякуємо за вашу заявку! Найближчим часом ми зв'яжемося з вами!