Оформити замовлення
Ваш кошик порожній!
Багато хто любить покурити кальян в закладі - посидіти там з друзями або на самоті раз в тиждень. Але справжні цінителі вважають за краще купувати наргиле додому - це виходить вигідніше і безпечніше - ви принаймні будете точно знати, на скільки добре кальян вимитий.
Але виникає проблема. Для смачного диму мало вибрати правильне пристрій, потрібно підібрати відповідний тютюн. А в різноманітті виробників і смаків легко заплутається навіть досвідчений курець. Забивати в чашу тютюн з 1 смаком не дуже цікаво, та й швидко набридає. Можна використовувати готові мікси від виробників, але не всім вони подобаються. Вихід один - навчитися забивати класну шишу самостійно. Це не так складно, потрібно тільки уважність і досвід.
Тут все строго індивідуально. Хтось любить фруктові мікси, хтось свіжі, з м'ятою, а іншим подавай кальян з ароматом кави і бекону. Але якщо не знаєте з чого почати, починайте з фруктів. Найпопулярніші тютюн в світі - це м'ята і подвійне яблуко, в принципі можна змішати навіть їх, вийде смачно. Дуже добре поєднується м'ята з ягодами, чорницею або полуницею, а також з лимоном.
Можна спробувати більш незвичайні варіанти, змішати яблуко, м'яту і капучино. Якщо любите солодкі натуральні смаки - беріть банан і виноград. Якщо хочеться чогось не зовсім звичайного - колу, лимон і ваніль. Експериментуйте, і знайдете ідеальний мікс. Є маленький рада з пошуку рішення - уявіть смаки всіх тютюну, чи будуть вони поєднуватися в як їжа?
Від цього теж багато що залежить, є 4 поширені методи, які використовують кальянщики:
Почніть з простого методу, поступово ускладнюйте завдання, і ви швидко навчитеся робити ідеальний кальян.
Замовити зворотній дзвінок